Sam’s Field

Snacks

Sam’s Field Snacks

 

Deze natuurlijke en smakelijke snacks zijn bereid met zalmolie en bevatten een hoog vleesgehalte. Met deze snacks kan je hond verantwoord genieten.

 

Bekijk hier het assortiment aan Sam’s Field Snacks

Dental Care

Deze smakelijke smakelijke en natuurlijke hondensnack is bereid met zalmolie, welke goed is voor de huid en vacht van je hond. Door het hoge gehalte aan vlees kan jouw hond lekker smullen van deze snack. Ook zorgt de snack voor een vermindering van tandplak en een vermindering van slecht geur uit de mond. Jouw hond kan dubbel zoveel genieten van deze snack!

Samenstelling: Rijst, kip, glucosesiroop, zalmolie, collageen, natuurlijke smaakstoffen, chlorella (5 000 mg/kg), gedroogde kruidnagel (600 mg/kg).

Analytische bestanddelen: Ruwe Eiwitten 15%, Ruw Vet 8%, Ruwe Vezels 1,5%, Ruwe As 3%, Vocht 17%.

 

Light

Deze natuurlijke hondensnack in bereid met zalmolie, welke goed is voor de huid en vacht van je hond. De snack bevat ingrediënten die de spijsvertering ondersteunen. Door het lage vet gehalte van de snack kan jouw hond heerlijk verantwoord genieten!

Samenstelling: Rijst, kip, glucosesiroop, zalmolie, collageen, gedroogde bietenpulp, natuurlijke smaakstoffen, gedroogde psyllium husk en zaden (5 000 mg/kg).

Analytische bestanddelen: Ruwe Eiwitten 15%, Ruw Vet 5,5%, Ruwe Vezels 4,5%, Ruwe As 3%, Vocht 17%.

Mobility

Deze natuurlijke hondensnack bevat een hoog gehalte aan vlees. Doordat er glucosamine en chondroïtine zijn toegevoegd aan de snack, worden de beweeglijkheid en gewrichten van jouw hond ondersteund; ook kunnen hierdoor de symptomen van artritis verminderd worden.

Samenstelling: Rijst, kip, glucosesiroop, zalmolie, collageen, natuurlijke smaakstoffen, gedroogde kattenklauw (Uncaria tomentosa, 500 mg/kg), glucosaminesulfaat (420 mg/kg), chondroïtinesulfaat (260 mg/kg), yucca schidigera extract (160 mg/kg).

Analytische bestanddelen: Ruwe Eiwitten 15%, Ruw Vet 8%, Ruwe Vezels 1,5%, Ruwe As 3,5%, Vocht 17%.

Skin & Coat

Deze natuurlijke hondensnack is bereid met zalmolie welke zorgt voor een gezonde huid en vacht. Door het hoge gehalte aan hypoallergene zalm kan jouw hond lekker genieten van deze snack. Dubbel zo veel genieten en ook nog eens verantwoord!

Samenstelling: Rijst, zalm, glucosesiroop, zalmolie, collageen, natuurlijke smaakstoffen.

Analytische bestanddelen: Ruwe Eiwitten 16%, Ruw Vet 8%, Ruwe Vezels 1,5%, Ruwe As 3,5%, Vocht 17%.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.