Light & Senior

Lamb & Rice

Sam’s Field Light & Senior Lamb & Rice

Een natuurlijke voeding op basis van lam en rijst speciaal voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht of voor oudere honden.

 

Graan-arm & tarweglutenvrij

 

Hypoallergeen lam, fruit en groenten dragen bij aan een goede spijsvertering en een efficiënte opname van voedingsstoffen. De  SUPERPREMIUM formules van Sam’s Field bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid van jouw hond ondersteunen.

De formules van Sam’s Field zijn natuurlijk en sluiten gegarandeerd aan bij de natuurlijke voedingsbehoeften van honden. De graanarme samenstelling sluit de kans op voedselintolerantie of andere ongewenste reacties vrijwel uit.

Door het hoge gehalte aan vlees heeft de voeding een uitstekende verteerbaarheid. Een uitgebalanceerde verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde huid en vacht. De prebiotica in de voeding (mannan-oligosacchariden en fructo-oligosacchariden) ondersteunen een goede spijsvertering en zorgen voor een goede darmflora. Daarnaast dragen prebiotica in combinatie met groenten en fruit bij aan een verbeterde weerstand van jouw hond.

HYPOALLERGEEN

Lam & rijst ter voorkoming van voedselintolerantie.

GEWICHTSCONTROLE

Laag vet recept voor gewichtsvermindering.

HOGE VERTEERBAARHEID

Verse lam voor uitstekende verteerbaarheid.

WEERSTAND

Fruit & groenten voor een verbeterde weerstand.

Samenstelling:

Lam, rijst, aardappel, pluimveevet (geconserveerd met gemengde tocoferolen, een bron van vitamine E), zalmolie, natuurlijke smaakstoffen, gedroogde appels, biergist, tomaten, yucca schidigera extract, wortelen, mineralen, DL-methionine, L-lysine, mannan-oligosachariden, fructo-oligosachariden, probiotica.

 

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen in 1 kg:

Vitamine A 20.000 IU, vitamine D3 1.900 IU, vitamine E 500 mg, vitamine B1 4,5 mg, vitamine B2 6,0 mg, vitamine B6 5,0 mg, vitamine B12 0,05 mg, niacine 26 mg, calcium pantothenaat 13 mg, biotine 0,78 mg, foliumzuur 0,65 mg, cholinechloride 780 mg, organisch zink 107 mg, organisch koper 18 mg, jodium 0,84 mg, organisch selenium 0,2 mg.

 

 

Analytische bestanddelen in 1 kg:

Ruw eiwit 24,0%, vetgehalte 9,0%, ruwe celstof 3,5%, vochtgehalte 10,0%, ruwe as 6,7%, calcium 1,5%, fosfor 1,1%.

 

Metaboliseerbare energie: 3.650 kcal/kg.

 

verkrijgbaar in 2,5 kg & 13 kg

 

Voedingsadvies:

De voeding kan droog of licht bevochtigd gegeven worden. Zorg ervoor dat jouw hond altijd voldoende schoon drinkwater heeft. De dagelijkse voedingsbehoefte van jouw hond kan anders zijn afhankelijk van zijn activiteit, omgeving, grootte en leeftijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid wordt weergegeven in de voedingstabel. Zorg ervoor dat jouw hond voldoende beweging krijgt en overvoer hem niet, op deze manier blijft jouw hond in optimale conditie.

LET OP: om ervoor te zorgen dat jouw hond op het juiste gewicht komt, moet je de hoeveelheid voeden die vereist is voor het streefgewicht.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.