Puppy

Chicken & Potato

Sam’s Field Puppy Chicken & Potato

Een natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel speciaal voor jonge pups van alle rassen <30 kg.

 

Graan-arm & tarweglutenvrij

 

70% kip, fruit en groenten dragen bij aan een goede spijsvertering en een efficiënte opname van voedingsstoffen.

De  SUPERPREMIUM formules van Sam’s Field bevatten alleen hoogwaardige ingrediënten die de gezondheid van jouw pup ondersteunen.

De formules van Sam’s Field zijn natuurlijk en sluiten gegarandeerd aan bij de natuurlijke voedingsbehoeften van puppy’s en honden. De graanarme samenstelling sluit de kans op voedselintolerantie of andere ongewenste reacties vrijwel uit.

Door het hoge gehalte aan vlees heeft de voeding een uitstekende verteerbaarheid. Een uitgebalanceerde verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren zorgt voor een gezonde huid en vacht. De prebiotica in de voeding (mannan-oligosacchariden en fructo-oligosacchariden) ondersteunen een goede spijsvertering en zorgen voor een goede darmflora. Daarnaast dragen prebiotica in combinatie met groenten en fruit bij aan een verbeterde weerstand van jouw hond.

 

GEBALANCEERDE GROEI

Rijk aan kip eiwitten & vetten voor spiergroei.

Ca-Ph OPTIMALE VERHOUDING

Matige verhouding van mineralen voor een goede skelet ontwikkeling.

HOGE VERTEERBAARHEID

Verse kip voor uitstekende verteerbaarheid.

WEERSTAND

Fruit & groenten voor een verbeterde weerstand.

Samenstelling:

Kip, kippenlever, aardappel, maïs, pluimveevet (geconserveerd met een mix van tocoferolen, een bron van vitamine E), zalmolie, natuurlijke smaakstoffen, gedroogde appels, biergist, tomaten, yucca schidigera extract, wortelen, mineralen, DL-methionine, L-Lysine, mannan-oligosachariden, frcuto-oligosachariden, probiotica.

Nutritionele toevoegingsmiddelen in 1 kg:

Vitamine A 26.000 IU, vitamine D3 2.000 IU, vitamine E 850 mg, vitamine B1 6,8 mg, vitamine B2 8,5 mg, vitamine B6 6,8 mg, vitamine B12 0,06 mg, Niacine 34 mg, calcium pantothenaat 17 mg, biotine 1,0 mg, foliumzuur 0,85 mg, cholinechloride 1.000 mg, organisch zink 140 mg, organisch koper 20 mg, jodium 1,0 mg, organisch selenium 0,25 mg.

Analytische bestanddelen in 1 kg:

Ruw eiwit 30,0%, vetgehalte 18,0%, ruwe celstof 2,5%, vochtgehalte 10,0%, ruwe as 6,7%, calcium 1,5%, fosfor 1,1%.

 

Metaboliseerbare energie: 4.150 kcal/kg.

 

verkrijgbaar in 800 g, 2,5 kg & 13 kg

Voedingsadvies:

De dagelijkse inname van voedingsstoffen volgens een vast voerschema speelt een cruciale rol in de gezondheid van jouw pup. Indien mogelijk, altijd zorgen voor stabiele voorwaarden voor het voeden (plaats en tijd), evenals een schaal met vers water. Als je meer dan één hond hebt, zorg er dan voor dat elke hond zijn eigen voerbak heeft. Serveer het voedsel droog of bevochtigd met bouillon. Gebruik de voedingstabel op de verpakking om de juiste dagelijkse hoeveelheid op basis van leeftijd en het streefgewicht van jouw pup te bepalen. Houd jouw pup in topconditie en ontwikkel een sterke relatie door te zorgen voor regelmatige lichaamsbeweging, spel en knuffelen.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.